BDSM cu filme

Aici, filmele vor fi sclave; vor fi legate, bătute, chinuite, iubite. Mai ales iubite. Și pentru că acesta e un blog nu doar pentru povestit, ci pentru despicat și concluzionat, va trebui să avem un sistem. Rating adicătelea.

Și mi-am propus așa: fiecare film va avea, în final, un mood – mai exact, voi încerca să sintetizez sentimentul pe care mi l-a lăsat tot pachetul lui, într-o imagine. Deoarece relația cu filmele e una complexă; uneori masochistă, alteori sadică. Totul, însă, pleacă de la căutarea plăcerii. Plăcere care e și ea de mai multe feluri/intensități, așa că mă gândesc că vă ajută destul de mult această catalogare, mai ales când căutați recomandări.

Apoi, nu vom avea steluțe. De ce? Pentru că eu identific filmele cu popcornul. Da, știu, e o atitudine atââât de americană. Dar, după cum a scris cineva foarte inteligent la un moment dat pe o cană: I have the boobs, I make the rules.

Revenind, filmele bune vor fi DE POPCORN, cele slabe vor fi DE PUFULEȚI… vedeți cumva un pattern aici? Da, iubesc porumbul și nu mi-e rușine să recunosc. Cine știe, unele dintre ele s-ar putea să ajungă în categoria DE MĂMĂLIGĂ.

Ideea e că vreau să ne distrăm, pentru că despre asta e vorba. Toți ne dorim un final fericit (poate nu întotdeauna, dar în general).

Acestea fiind zise, țineți aproape!

P.S: Uneori va fi romgleză aici. Mulțumesc mult că-mi dați din timpul vostru!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s